dijous, 1 d’abril del 2010

Hem tornat!

Hola noies i nois, nenes i nens, mares i pares, mestres i a tothom qui ens escolta!

Vam deixar de fer el progràma perqué anavem moooolt atrafagats perqué, clar, nosaltres no només fem progràma sinó que fem mooooltes coses més!

Per això vam esperar a anar més tranquiles per poder oferir-vos unes estonetes bestant entratingudes perqué ens pogueu tornar a escoltar moooolt MILLOR!

Hem fet dos Petits Prínceps ja, així que no us espereu al proper, ja ens podeu escoltar per posar-vos al dia com sempre a través de la pàgina de la ràdio Trama: www.radiotrama.net !!

El primer dia vam tenir l'Alba, el Roger parlant-nos del Carnestoltes, i les seves aventures. Va ser un dia molt divertit. A més a més van quedar empatats al cuncurs així que tots van ser els petits princeps de la setmana!
El següent dia vam tenir el plaer d'estar acompanyades per la Laia, la Carla i el Feliu. Han sigut els convidats més grans que em tingut. Vam escoltar cançons molt conegudes com el Patito feo i les vam cantar i tot! Aquesta setmana va guanyar el Feliu en la secció del concurs, però la veritat és que tots ho van fer estupendu!

Aviam qui serà el següent... Tu també estàs convidat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada